ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ - EURODOOR - Φωτογραφίες

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ - EURODOOR

Διεύθυνση - ΠΟΡΤΕΣ Διεύθυνση: ΒΙ.ΠΕ ΣΕΡΡΩΝ Τ.Κ. - ΠΟΡΤΕΣ Τ.Κ.: 62100
Περιοχή - ΠΟΡΤΕΣ Περιοχή: Σέρρες Κατηγορία - ΠΟΡΤΕΣ Κατηγορία: ΠΟΡΤΕΣ
Τηλέφωνο - ΠΟΡΤΕΣ Τηλέφωνο: 2321051049 Fax - ΠΟΡΤΕΣ Fax: 2321078580
Κινητό - ΠΟΡΤΕΣ Κινητό: - E-mail - ΠΟΡΤΕΣ E-mail: eurodoor2001@yahoo.gr
Υπεύθυνος - ΠΟΡΤΕΣ Υπεύθυνος: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΠΟΡΤΕΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΠΟΡΤΕΣ Ιστοσελίδα:
Πόρτες Σέρρες-Πόρτες ασφαλείας Σέρρες-Θωρακισμένες πόρτες Σέρρες-Πόρτες εσωτερικές Σέρρες   Η εταιρεία EURODOOR ιδρύθηκε στις Σέρρες εδώ και 38 χρόνια από το 1968 και δραστηριοποιείται στο χώρο των ξύλινων κατασκευών. Τα τελευταία 12 χρόνια εξειδικεύτηκε και ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή των ξύλινων εσωτερικών κουφωμάτων. Η EURODOOR  μπορεί να θεωρηθεί οικογενειακή επιχείρηση γιατί τις κύριες διευθυντικές θέσεις τις καταλαμβάνουν πρόσωπα οικογενείας του ιδιοκτήτη ...
Επισκέπτες: 13359

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ - EURODOOR

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΕΡΡΕΣ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕΡΡΕΣ - EURODOOR

Πόρτες Σέρρες-Πόρτες ασφαλείας Σέρρες-Θωρακισμένες πόρτες Σέρρες-Πόρτες εσωτερικές Σέρρες
 
Η εταιρεία EURODOOR ιδρύθηκε στις Σέρρες εδώ και 38 χρόνια από το 1968 και δραστηριοποιείται στο χώρο των ξύλινων κατασκευών. Τα τελευταία 12 χρόνια εξειδικεύτηκε και ασχολείται αποκλειστικά με την κατασκευή των ξύλινων εσωτερικών κουφωμάτων. Η EURODOOR  μπορεί να θεωρηθεί οικογενειακή επιχείρηση γιατί τις κύριες διευθυντικές θέσεις τις καταλαμβάνουν πρόσωπα οικογενείας του ιδιοκτήτη με αποτέλεσμα την καλύτερη και ευκολότερη επικοινωνία μέσα στην εταιρεία.
 
Εγκαταστάσεις
 
Η έδρα και το κέντρο διανομής της εταιρίας βρίσκεται στην βιομηχανική περιοχή Σερρών σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2000τ.μ. Η κύρια παραγωγική διαδικασία της εταιρίας πραγματοποιείται στην γειτονική μας χώρα βουλγαρία σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 5000 τ.μ.
 
Όραμα- Στρατηγική
 
Η EURODOOR έχοντας στην κατοχή της υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα της στο χώρο του ξύλου κατάφερε να επιτύχει υψηλή ποιότητα και άριστη αισθητική των προϊόντων της προσφέροντας ταυτόχρονα ασφάλεια στους πελάτες της. Το όραμα της EURODOOR είναι να καλύψει το μεγαλύτερο δυνατό εύρος των αναγκών των πελατών της.